sábado, 2 de mayo de 2015

reto 5 cs.... jugamos al 3 en raya?

Molt bones!!!
Ja som a principi de maig i com a encarregada dels reptes en el grup de facebook Comunidad Scrapera, avui toca presentar-ne un de nou. Pels qui no ho sabeu, en aquest grup proposem nou repte cada dues setmanes, un per la primera quinzena de mes i un altre per la segona. I ara anem...a pel cinquè repte!!!
I de què es tracta? Doncs aquesta vegada l'hem feta bona, hahahaha...i és que aqui hi ha diversió assegurada... i diria que una mica pels tots els gustos!
Primer de tot, es tracta de triar entre fer...
Muy buenas!!!
Ya estamos a mayo y coomo encargada de los retos en el grupo de facebook Comunidad Scrapera, hoy toca presentar un nuevo. Para las que no lo sepais, en este grupo proponemos nuevo reto cada dos semanas, uno para la primera quincena de mes y otro para la segunda. Y ahora vamos..... a por el quinto reto!!!
Y de qué se trata? Pues en esta ocasión la vamos a liar, jajajaja... y es que aquí hay diversión asegurada..... y creo que un poco para todos los gustos!
Primero se trata de escojer entre hacer...

 TARJETA....      O TAG!

I què s'ha de fer en aquesta targeta o tag? Doncs suposo que qui més qui menys, tots/es heu jugat alguna vegada al 3 en ratlla, no? Doncs aqui teniu el nou repte! i és que d'aquest 3 en ratlla que teniu aqui sota, heu de triar 3 característiques que formin el 3 en ratlla que més us agradi(horitzontal, vertical o diagonal). Hi ha 8 possibilitats per triar, o sigui que... poques no són, oi? hahaha
Y qué hay que hacer en esta tarjeta o en este tag? Pues supongo que quien más quien menos, toda/os habeis jugado alguna vez al 3 en raya, no? Pues aqui va el nuevo reto! y es que de este 3 en raya que teneis aqui abajo, hay que elejir las 3 características que formen el 3 en raya que más os gusten(horitzontal, vertical o diagonal). Hay 8 posibilidades a elejir, o sea que...pocas, no son verdad!? jajaja

  


Abans de continuar, aclarir que aquestes 3 característiques a triar del 3 en ratlla, no són altra cosa que 3 coses bàsiques que ha de portar la targeta o tag, és a dir que, a part de les 3 que es trien, es pot afegir el que es vulgui vaja.
Antes de continuar, dejar claro que éstas 3 características a escojer del 3 en raya, no son más que 3 coses básicas que tiene que llevar la tajeta o tag, o sea que, a parte de las 3 que se escojen, se puede añadir lo que se quiera vaya.I dit això, aquí va la meva interpretació.... A veure si sense mirar sota la foto, em sabeu endevinar el meu 3 en ratlla! hihihi...vinga va que és ben fàcil!
Y dicho esto, aqui va mi interpretación... A ver si sin mirar debajo de la foto, me sabeis adivinar mi 3 en raya! jijiji...venga va, que es muy fàcil!
I les opcions que he triat del 3 en ratlla són...
Y mis opciones elejidas del 3 en raya son...

VELLUM, EMBOSSING Y CLEAN & SIMPLE!
Era fàcil o no!? hehe...
Aqui en teniu algunes fotos més...
Era fàcil o no!? jeje...
Aqui teneis algunes fotos más...

Una targeta ben Clean & Simple, amb un ós panda (segell de Mamma Elephant) com a protagonista, sobre un cercle de fals cosit troquelat en paper vegetal i el sentimet you're the cutest amb embossing calent!
Una tarjeta la mar de Clean & Simple, con un oso panda (sello de Mamma Elephant) como protagonista, sobre un círculo de falso cosido troquelado en papel vegetal y el sentimiento you're the cutest con embossing caliente!


En realitat, tot en aquesta targeta, a part de l'ós i el sentiment, està feta a base de troquels de la Big Shot. La línia corva on s'aguanta l'ós, està feta amb un troquel Lawn Fawn(com no, si és que un cop més confesso la meva adicció als productes d'aquesta marca), troquelant-lo dues vegades i en paral·lel sobre cartolina taronja. Així vaig aconseguir el troquelat amb el fals cosit al mig.
En realidad, toda esta tarjeta, a parte del oso y el sentimiento, està hecha a base de troqueles de la Big Shot . La línia curva donde se aguanta el oso, està hecha con un troquel de Lawn Fawn(cómo no, si es que una vez más confieso mi adicción a los productos de esta marca), troquelando dos veces y en paralelo sobre cartolina naranja. Así conseguí el troquelado con el falso cosido en el medio.

En realitat, com podeu veure la meva targeta consta d'aquestes 3 característiques que he triat, però també inclou formes troquelades, que també forma part de l'esquema però ho he triat jo, a part del meu 3 en ratlla.
En realidad, como podeis ver mi tarjeta consta de éstas 3 características que he elejido, però también incluye formas troqueladas. Éstas también forman parte del esquema, però lo he elejido yo a parte de mi 3 en raya.

Ara us deixo els enllaços als blogs de l'Aida, la Rocío i la Mónica, perquè pogueu veure també les seves interpretacions:
Ahora os dejo los enlaces a los blogs de Aida, Rocío y Mónica, para que podais ver también sus interpretacions:

Mónica, pendiente de publicar
Espero que us hagi agradat el repte,  les nostres interpretacions... i que us animeu a participar! Teniu dues setmanes per presentar les vostres propostes (al principi d'aquesta entrada teniu enllaç al grup de facebook, Comunidad Scrapera). Si teniu qualsevol dubte sobre la targeta o el repte, no dubteu en preguntar deixant un comentari, aqui o en el grup, i us contestaré encantada!
Espero que os haya gustado el reto, nuestras interpretaciones...y que os animeis a participar! Teneis dos semanas para presentar vuestras propuestas (al principio de esta entrada teneis enlace al grupo de facebook, Comunidad Scrapera). Si teneis cualquier duda sobre la tarjeta o el reto, no dudeis en preguntar dejando un comentario, aqui o en el grupo, y os responderé encantada!


Moltes gràcies per la visita i pel vostre temps! Si em voleu deixar un comentari em farà molta il·lusió, i si us voleu subscriure al meu blog i rebre per mail totes les entrades que vagi fent, aquí dalt a la dreta ho podeu fer. Ptnts, i fins la propera!
Muchas gracias por la visita y por vuestro tiempo! Si quereis dejarme un comentario me hará mucha ilusión, y si os quereis subscribir a mi blog y recibir por mail todas las entradas que voy haciendo, aquí arriba a la derecha lo podeis hacer. Bsts i hasta la pròxima!


AnnaSG
Full d'Scrap
12 comentarios:

 1. Pero qué cosa más bonitaaaaaa, es una monería total, y cumple completamente con el reto. De verdad que no sé cómo escoges los colores, pero siempre te quedan superchulos, jajajajaja, y son colores que me chocan un montón, como por ejemplo, el fondo negro. Si es que esa cabecita es excepcional.
  La idea de la línea que soporta el título es superbuena.
  Un besazo.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. jajjajjaja...es que Rocío, con el negro, cualquier color que le pongas, y más claritos o vivos, todo le queda bién! Más que cabecita excepcional...cabecita que invierte muchas hoas pensando y dando vueltas a las cosas....jejeje.... Me alegro que te guste wapi!
   Bsts grandotes!!!***

   Eliminar
 2. monísima la tarjetita, con que facilidad las haces chica, qué arte que tienes!! besitos

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Facilidad nada Bibi...supieras cuánto tardo en hacer la tarjeta más simple, alucinarías! que mis horitas me llevan! uffff, jajajaja
   Muchas gracias x pasarte y x tu comen!
   Bsts wapi!***

   Eliminar
 3. A mí también me encanta! Una monada!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Muchas gracias!!! Y gracias tb por pasarte y x tu comentario!
   Bsts!***

   Eliminar
 4. Es una ternura total tu creación!! Gracias por compartirla!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Gracias a tí por tus palabras Patry! Me alegro que te guste!
   Bsts wapi!***

   Eliminar
 5. Molt xuli la tarja, el panda es un amor, hehehe. Em paso pel facebook de la comunitat a tafanejar. Petons!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Siii Susanna, aquest panda es una autèntica cucada! hehehe...
   Gracies x la visita i pel comentari!
   Ptnts grossets!***

   Eliminar
 6. Tu tarjeta si que es "cutest" jajajaa
  Te ha quedado genial!

  ResponderEliminar