lunes, 5 de enero de 2015

Targeta....."Happy 2015"!!!

FELIÇ 2015!!!!
FELÍZ 2015!!!!
 
Per fiiii!!!! Després de tenir el blog en silenci durant gairebé 2 mesos (i com l'he enyorat caram!), torno a ser aquí amb moltíssim scrap per compartir amb vosaltres! I és que he estat tot aquest temps molt atrafagada, amb tot de coses que volia fer de cara a Nadal, i de tanta cosa que volia fer...que gairebé no he pogut fer res del que tenia previst, per què el temps se m'ha tirat a sobre i el cansament tampoc m'ho ha permès!!! grrr....
En fi... Quina pot ser la millor manera d'estrenar el 2015 al blog, que una targeta sobre el tema? Us l'ensenyo i a continuació, com sempre, us comento més o menys com l'he feta.
 
Por fiiin!!!! Después de tener el blog en silencio durante caaaasi 2 meses (y cómo lo he echado de menos carai!), vuelvo a estar aquí con muchísimo scrap para compartir con vosotras/os! Y es que he estado todo este tiempo muy atareada, y con un montón de cosas que quería hacer de cara a Navidad y de tantas cosas que quería hacer...que casi no he podido hacer nada de lo que tenía previsto, por que el tiempo se me ha echado encima y el cansancio tampoco me lo ha permitido!!! grrrr
En fin... Cuál puede ser la mejor manera de estrenar el 2015 en el blog, que una tarjeta sobre el tema? Os la enseño y a continuación, como siempre, os comento más o menos cómo la he hecho.
 
 

 
 
 
 
 
 

 

* Primer vaig estampar la paraula "happy" d'un set de segells de Lawn Fawn i vaig fer embossing calent en daurat.
*Emmascarant(tapant amb paper estil post-it) just l'espai que ocupa aquesta paraula, vaig fer el fons estrellat, sobre la cartolina blanca, amb una stencil feta amb la Cameo (gracias Aida) fent un lleuger degradat de groc a taronja, amb Distress Inks.
*D'un set de segells d'aniversari també de Lawn Fawn, vaig estampar serpentines i confetti, i donant una mica de color "contrastant" amb la resta de la targeta. I d'un altre set de segells, vaig estampar els focs d'artifici com si sortíssin del 5.
*El 2015 el vaig troquelar amb la Big Shot i posteriorment estampar amb els segells a joc a sobre(Lawn Fawn, com no) i pintats amb retoladors aquarelables fent com una mica de degradat. Després els hi vaig posar foam 3D per donar volum. Després. una capa de Wink of Stella i una altra de Glossy Accents per sobre.
*I per variar, hehehe....el mussol també és un segell de Lawn Fawn!
·Per acabar, enmarcat amb cartolina negra.... i aquesta sobre la base de la targeta de color groc, amb tires de foami que vaig retallar a mida per donar més volum.
 
* Primero estampé la palabra "happy" de un set de sellos de Lawn Fawn e hice embossing caliente en dorado.
*Enmascarando(tapando con papel estilo post-it) justo el espacio que ocupa esta palabra, hice el fondo estrellado, sobre cartulina blanca, con una stencil hecha con la Cameo(gracias Aida) haciendo un ligero degradado de amarillo a naranja con Distress Inks.
*De un set de sellos de cumpleaños, también de Lawn Fawn, estampé serpentinas y confetti, dándole un toque de color "contrastante" con el resto de la tarjeta. Y de otro set de sellos, estampé los fuegos artificiales como si salieran del 5.
*El 2015 lo troquelé con la Big Shot y posteriormente estampé los sellos a juego encima (Lawn Fawn, cómo no) y pintados con rotuladores acuarelables haciendo como un poco de degradado. Después, un poco de foam 3D para dar volumen. Después, una capa de Wink of Stella y otra de Glossy Accents por encima.
*Y para variar, jejeje...el buho también es un sello de Lawn Fawn!
*Para terminar, enmarcado con cartulina negra...y ésta sobre la base de la tarjeta de color amarillo, con tiras de foami que corté a medida para dar más volumen.

 
 
Et voilà! Espero que us hagin agradat.
Moltes gràcies per la visita i pel vostre temps! Si em voleu deixar un comentari em farà molta il·lusió, i si us voleu subscriure al meu blog i rebre per mail totes les entrades que vagi fent, aquí dalt a la dreta ho podeu fer. Ptnts, i fins la propera!
Et voilà! Espero que os hayan gustado.
Muchas gracias por la visita y por vuestro tiempo! Si quereis dejarme un comentario me hará mucha ilusión, y si os quereis subscribir a mi blog y recibir por mail todas las entradas que voy haciendo, aquí arriba a la derecha lo podeis hacer. Bsts i hasta la pròxima!
 
 

  
 
AnnaSG
Full d'Scrap
 
 


12 comentarios:

  1. Una postal molt bonica!!!! Els segells són molt xulos, jo també sóc fan d'aquesta marca jejejeje

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Me n'alegro que t'agradi Isabel! Difícil no ser adicte a Lawn Fawn oi? Són una passada de xulos!!! :)
      Moltes gràcies per passar pel meu blog, llegir-me i deixar-me comentari!
      Ptnts i Bon Any!!!

      Eliminar
  2. Uau! Bentornada, preciosa!
    Una postal maquíssima, excel·lent, de les que només tu saps fer. Mega-crack!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hooola guapa!!!
      Quines coses em dius, que em fas posar vermella i tot!!! I lo feliç que em fa que t'agradi el que faig...quina satisfacció dóna!!! Gràcies, gràcies, gràcies! (per ser Mega-crack però, encara em falten uns quants esglaons, però vaja...hehehe).
      Merci per passar-me a veure, llegir-me...i pel comentari!!!
      Ptnts i Bon 2015!!!

      Eliminar
  3. Després de veure't en el grup d'scrap en català i veure les meravelles que fas, no he pogut fer altra cosa que fer-me seguidora teva:) M'encanta la targeta!!!
    Petons, de una blogger scrapera com tu http://miqscrap.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Woooo Noe! Quina il.lusió em fa llegir les teves paraules!!! Hi pot haver millor manera de començar l'any, que amb comentaris d'aquest tipus!? :)
      Feliç que t'agradi la targeta!
      Grààààcies per fer-te seguidora, gràcies per llegir-me i gràcies pel teu comentari.
      Ara mateix em passo pel teu blog!
      Ptnts i Bon Any!!!

      Eliminar
  4. Te ha quedado preciosa y muy alegre, y cómo no, de Lawn Fawn :p vaya sorpresa, jajajaja.
    Anda, intenta sacar un poquito más de tiempo para deleitarnos con tus trabajos tan bonitos.
    Un besazo guapa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muuuuchas gracias Rociítoooo! Contenta que te guste!!!
      ....Menuda sorpresa lo de Lawn Fawn eh.... jajajaja
      Tranki que ahora ya podré ir volviendo a la normalidad. Este tiempo ha sido un poco caótico pero ya vuelvo al ataque! Yupiiii!!!!
      Gracias por la visita, leerme....y dejarme comentario que hace muuucha ilu!!!
      Bsts grandotes wapi!!!

      Eliminar
  5. Feliç 2015 Anna!!!!
    Estic contenta q tornis a estar per aqui.
    Una postal espectacular com sempre.
    T he trobat a faltar.
    Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moooltes gràcies Mercè! Quina il.lusió em fan les teves paraules! La veritat és que jo també he trobat a faltar estar aqui! hehehe.... Me n'alegro molt que t'agradi la targeta! :)
      Ptnts ben grossos wapa!

      Eliminar
  6. Te ha quedado preciosa, como todas las que haces. La explicación muy buena, gracias. Un placer visitarte. Besicos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Luz! Me alegro que te guste y que veas buena mi explicación! Muuuchas gracias por la visita, por leerme...y por tu comentario!
      Bsts!!!***

      Eliminar