sábado, 10 de enero de 2015

Paper Smooches Challenge....Anythig Goes....targeta "LOVE U"


Hola!
Després d'haver participat durant el 2014 a diferents reptes d'scrap, un dels meus propòsits pel 2015 és seguir-ho fent, descobrir-ne de nous i participar-hi tant com em sigui possible.
Doncs bé, aquest any m'estreno amb un repte de Paper Smooches i es tracte de....Anything Goes!!! és a dir, que tot s'hi val.
 
Hola!
Después de haber participado durante el 2014 en diferentes retos de scrap, uno de mis propósitos para el 2015 es seguirlo haciendo, descubrir otros y participar en ellos tanto como me sea posible.
Pués bién, este año me estreno con un reto de Paper Smooches y se trata de....Anything Goes!!! osease, que todo vale.
 
 


 
 
Aquesta marca de segells és una de les meves preferides, tot i que encara no es pot dir que en tingui massa repartori. Però aquesta setmana he afegit a la meva col.lecció, el nou set de segells que han tret de cara a Sant valentí, Lots of love. I jo, aprofitant l'avinentesa...tatatatxááán!!!
 
Esta marca de sellos es una de mis favoritas, aunque aún no se puede decir que tenga mucho repertorio. Pero esta semana he añadido a mi colección, el nuevo set de sellos que han sacado de cara a San Valentín, Lots of Love. Y yo, aprobechando la ocasión...tatatachááán!!!
 

 
Love está pegado sobre foam para dar volumen,
al igual que la parte principal de la tarjeta sobre la tela de saco
 
Aqui se puede apreciar bién el efecto de volumen del garabato
 
 
Com sempre, us explico una mica:
* La paraula Love, és d'aquest set de segells de Paper Smooches que us comentava. Vaig fer embossing calent en negre(després de fer diferents proves amb altres colors) sobre cartolina blanca. Dins les lletres hi van quedar restes de polvos negres, però em feia gràcia l'efecte que hi podia donar i em va agradar! 
* A l'interior de les lletres hi vaig fer una mica de difuminat amb les Distress Inks i després la paraula tota retallada, amb forats inclosos (cutter de precisió, tot un invent!!!hehe).
* El "gargot"... és un d'aquests amors a primera vista que tenim a vergades! N'hi vaig veure un de molt semblant en una de les targetes tan espectaculars que fa la Susana de Molt Craft i quan vaig saber el nom en anglès, se'm va acudir escriure'l al cercador de la Portrait(que tinc de fa molt poquet) i.... voilà! L'he troquelat en cartolina negra i en vermella i els he sobreposat, sense enganxar-los del tot per donar una mica de volum.
* La U , troquelada d'un Abc de la Big Shot....un cor de fusta entintat amb Distress i una capa de Glossy Accents per sobre... alguns brillantets vermells...
* I per acabar, l'estructura de la targeta; la base blanca enmarca la vermella amb textura de cors, feta amb una carpeta d'emboss. En aquesta targeta no es pot dir que s'aprecii massa però...és moníssima!!! ....i entre aquesta, i la part principal de la targeta, tela de sac!!! (una de la col.lecció de necessitats que m'ha creat la Raquel de Papers Trencats, hehe....)
 
Como siempre, os explico un poco:
* La palabra Love, es de este set de sellos de Paper Smooches que os comentaba. hice un embossing caliente en negro(después de hacer diferentes pruebas con otros colores) sobre cartulina blanca. Dentro de las letras quedaron restos de polvos negros, pero me hizo gracia el efecto que le podía dar, y me gustó!
* En el interior de las letras, le hice un poco de difuminado con las Distress Inks y después toda la palabra recortada con agujeros incluídos(cutter de precisión, qué gran invento!!!jejeje).
* El "garabato"...es uno de estos amores a primera vista que tenemos a veces! Le vi uno muy similar en una de las tarjetas tan espectaculares que hace Susana de Molt Craft y cuando supe el nombre en inglés, se me ocurrió escribirlo en el buscador de la Portrait(que tengo de hace muy poquito) y...voilà! lo he troquelado en cartulina negra y en roja y los he sobrepuesto, sin pegarlos del todo para dar un poco de volumen.
La U, troquelada de un Abc de la Big Shot...un corazón de madera entintado con distress y una capa de Glossy Accents por encima...algunos brillantitos rojos...
* Y para terminar, la estructura de la tarjeta; la base blanca enmarca a la roja con textura de corazones, hecha con una carpeta de emboss. En esta tarjeta no se puede decir que se aprecie demasiado pero...es monísima!!! ...y entre ésta y la parte principal de la tarjeta, tela de saco!!! (una de de la colección de necesidades que me ha creado Raquel, de Papers Trencats, jejeje...
 
 

Et voilà! Espero que us hagi agradat.
Moltes gràcies per la visita i pel vostre temps! Si em voleu deixar un comentari em farà molta il·lusió, i si us voleu subscriure al meu blog i rebre per mail totes les entrades que vagi fent, aquí dalt a la dreta ho podeu fer. Ptnts, i fins la propera!
 
Et voilà! Espero que os haya gustado.
Muchas gracias por la visita y por vuestro tiempo! Si quereis dejarme un comentario me hará mucha ilusión, y si os quereis subscribir a mi blog y recibir por mail todas las entradas que voy haciendo, aquí arriba a la derecha lo podeis hacer. Bsts i hasta la pròxima!
 
 

  
 
AnnaSG
Full d'Scrap
 
 
  
PD:
Hi!
My blog is always written in both languages, Catalan and Spanish... I'd also like to do it in English but apart from being too much work for me, I suspect my level of English isn't good enough. I'm sorry, I hope you will understand.
Thanks :)

 



12 comentarios:

  1. Començant per la porta gran!!! M'agrada tota, tota, tota, fins a l'últim detall, des dels gargots fins a la pols que t'ha quedat a dins les lletres. I ja et crec quan dius que és moníssima, al natural deu guanyar que no vegis!!!
    Que bé que trobessis els gargots per a la Portrait (i gràcies per l'enllaç que em vas enviar, ets un sol!!!). A veure si algun dia m'entren les ganes de tenir-la, perquè ara mateix no en tinc gaires, per no dir gens...
    Felicitats per una targeta tan i tan ben aconseguida ;)
    I que tinguis molta sort en el repte!!!
    Petonets!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Woooo, moltíssimes gràcies Susana!!! Que t'agradi tant, tu que tens posat el llistó tant amunt amb les marevelles de targetes que fas...Iiiiiiupi!!!! hehehe....
      La portrait,m'agrada, però no pas per abusar-ne eh...trobo que li treu molt aquell el "romanticisme" de la Big(que t'ho diguin a tu, amb la gràcia que tens jugant amb els troquels i treient sempre el màxim profit d'ells!!!). M'agrada per què en un moment donat necessito alguna cosa en concret i no he de comprar un troquel que val un dineral(només per aquest fet ja val la pena), per fer stencils que també valen lo seu...I que hi pots dissenyar el que vulguis... El que no m'agrada massa és el tall que fa, que no queda tan bé com un troquelat de la Big(aquesta talla premsant el paper, mentre que la portrait/cameo fa tall de cutter).
      Mooooltes gràcies per la visita i sobre tot per aquest comentari!
      Ptnts dels grossos!!! :)

      Eliminar
  2. Great design! Love all the texture and how you colored the sentiment. Thanks for joining us at Paper Smooches SPARKS!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Thank you very much Lori! It is a pleasure for me Take part of It!!! :)

      Eliminar
  3. Es preciosa, muy muy chulis los sellos de esta marca, no los conocía. Muchísima suerte en el reto niña, que te lo mereces.
    Un beso.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias wapa, me alegro que te guste. El reto no lo he ganado, pero la satisfacción que tengo del resultado de la tarjeta, nadie me la quita, jeje
      Bsts y graaacias x pasarte y dejarme comentario :)

      Eliminar
  4. Wow! Preciosisima!! Si es q tienes un arte pa to hija...... A ver si ganas el reto q t lo merecesssss!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Graaaacias Móni...pa todo no, pa todo no, qué más quisiera yo! jajaja
      El reto no lo he ganado, ohhhh :( què hi farem!
      Gracias x pasarte y dejarme comen :9
      Bsts wapa!***

      Eliminar
  5. Nena nena nena... Espectacular!!!!!!! M'encanta!!!! Els segells, monissims!! El "gargot", superoriginal i els colors... Em tenen enamorada!!!! Entres x la puerta grande al repte!!!! Si o si has de guanyar!! Crec q es del millor q has fet!!! M'encanta!! Jo es q soc fan teva des del primer minut!!!!!!!! Bravo!!!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hahahaha....Un comentari com el teu, és fantàstic per començar el dia!!! Caram noia, mooooltes gràcies!!! Me n'alegro que t'hagi agradat tant aquesta targeta! (les meves hores em va portar fer-la! no ho sembla oi? hehe).... Recorda'm que si algun dia faig club de fans... t'anomeni a tu com a presidenta!
      Moltíssimes gràcies x la visita i per aquest comentari taaaan...guay!
      I que visca el Glossy! :P
      Ptnts dels grossos bonica!!!***

      Eliminar
  6. Qué chuli Annita!! Currado hasta el más pequeño detalle!

    Aun que no hayas ganado te tienes que sentir orgullosa de su tarjetita porque te ha quedado muy pero que muy chula! Tu sigue intentandolo ;)

    Me tendré que hacer con algun sellito de Paper Smooches :P ayyyyyy que me tientas a tooo jajaaj un besito wapisima!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aaaaix, que veo que estoy a puntito a puntito...de crearte una necesidad!!!! jajajaja....y es que es raro que dentro de tu súper mega colección de sellos...no tengas ninguno de esta marca!!!! me cachisssss....
      Me alegro que te guste Diki, y es verdad que aunque no gané....yo súper contenta con mi trabajo bién hecho!!! (modestia a parte? jijiji)
      Bsts wapi, gracias x pasarte y sobre todo por tu comentario!***

      Eliminar