lunes, 18 de agosto de 2014

Cartell pastís d'aniversari

Hola, què tal?
Després d'uns quants dies de vacances, us porto una entrada "express". Us vull ensenyar un cartellet que vaig fer per acompanyar les espelmes al pastís d'aniversari de la meva neboda, que aquest passat juliol va fer 30anys.
La veritat és que vaig tenir la idea a última hora, hehehe...és a dir que també va ser un "scrap-detall" en plan express!!!
Hola, ¿qué tal?
Después de unos días de vacaciones, os traigo una entrada "express". Os quiero enseñar un cartelito que hice para acompañar las velas en el pastel de cumpleaños de mi sobrina, que el pasado julio cumplió 30 años.
La verdad es que la idea de hacer esto, la tuve a última hora, jejeje...o sea que también fué un "scrap.detalle" en plan express!!!

 
 


Espero que us hagi agradat... Moltes gràcies per la visita i pel vostre temps! Si em voleu deixar un comentari em farà molta il·lusió, i si us voleu subscriure al meu blog i rebre per mail totes les entrades que vagi fent, aquí dalt a la dreta ho podeu fer. Ptnts, i fins la propera!

Espero que os haya gustado...Muchas gracias por la visita y por vuestro tiempo! Si quereis dejarme un comentario me hará mucha ilusión, y si os quereis subscribir a mi blog y recibir por mail todas las entradas que voy haciendo, aquí arriba a la derecha lo podeis hacer. Bsts i hasta la pròxima!
 
 
AnnaSG
Full d'Scrap
 
 

 

6 comentarios:

  1. Es una monada! Segur que es el toc perfecte per qualsevol pastís, hehe

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Susanna! Doncs si! la veritat és que va ser la primera vegada que feia una cosa així, i al pastís hi va quedar la mar de bé! hehe...
      Ptnts i merci per passar x aqui i pel teu comentari! :-)

      Eliminar
  2. Molt maco Anna, es una molt bona idea per posar en un pastis.
    Petons.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracies Mercè!!!! i gràcies per la visita i pel comentari!!!
      Ptnts!!!

      Eliminar
  3. Ay niña, que desde el móvil no me dejaba comentar, y luego sabes que he estado bastante desperdigada.
    Una idea genial poner el cartelito acompañando a las velas, y te ha quedado precioso. Me encanta el sello de la partitura *-* y la guirnalda queda monísima.
    Un besazo guapa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Traaanki Rocío, no pasa nada :-) Me alegro que te guste! Graaacias x pasarte y por comentar!
      Bsts grandotes!!!

      Eliminar