viernes, 25 de julio de 2014

TARGETA "DESITJA, bufa i menja!"

Hooola!
Després d'uns quants dies sense estrades al blog... dues en dos dies....wow! A veure si em puc anar posant al dia per que tinc unes quantes coses encara pendents d'ensenyar-vos!
Avui us porto una targeta d'aniversari, feta per a una persona, que es veu que li agrada molt el color blau!
I sense enrotllar-me més, aqui la teniu. A veure què us sembla:
Hooola!
Después de unos cuantos días sin entradas en el blog... dos en un par de dias...wow! A ver si me puedo ir poniendo al día porque tengo unas cuantas cosas aún por enseñaros!
Hoy os traigo una tarjeta de cumpleaños, hecha para una persona, que se ve que le gusta mucho el color azúl!
Y sin enrollarme más, aqui la teneis. A ver qué os parece:
 
 
El mensaje de la tarjeta es en catalán, y significa "Desea, sopla y come!"
 

 
 
Us explico una mica com l'he feta...
La partitura de fons, d'un segell d'Artemio, està estampada sobre cartolina blanca normal, amb una tinta blava Colorbox. I sobre d'aquesta, hi vaig fer un embossing amb pistola de calor amb "polvos" transparents. Després, a la resta del fons de la cartolina, un entintat amb espongeta de Salty Ocean, el meu blau preferit de les Distress Inks.
A la part central de la targeta, una "finestreta" amb paper vegetal, on hi vaig fer un altre embossing amb pistola de calor estampant el missatge. Aquesta vegada amb tinta d'embossing transparent i els "polvos" blancs. I finalment la finestra enmarcada per fer-ho ressaltar.
Os explico un poco cómo la he hecho...
La partitura de fondo, que es un sello de Artemio, está estampada sobre cartulina blanca normal, con una tinta azúl Colorbox. Y sobre ésta, hice un embossing caliente con polvos transparentes. Después, en el resto del fondo de la cartulina, lo entinté con Salty Ocean, que es mi azúl favorito de las Distress Inks.
En la parte central de la tarjeta, una ventanita con papel vegetal, donde hice otro embossing con pistola de calor estampando el mensaje. Esta vez con tinta de embossing transparente y los polvos blancos. Y finalmente la ventanita enmarcada para que resalte.
 
 
Doncs res, aquesta és la targeta! Espero que us hagi agradat.
Moltes gràcies per la visita i pel vostre temps! Si em voleu deixar un comentari em farà molta il·lusió, i si us voleu subscriure al meu blog i rebre per mail totes les entrades que vagi fent, aquí dalt a la dreta ho podeu fer. Ptnts, i fins la propera!
Pués nada, esta es la tarjeta! Espero que os haya gustado.
Muchas gracias por la visita y por vuestro tiempo! Si quereis dejarme un comentario me hará mucha ilusión, y si os quereis subscribir a mi blog y recibir por mail todas las entradas que voy haciendo, aquí arriba a la derecha lo podeis hacer. Bsts i hasta la pròxima!
 
 
AnnaSG
Full d'Scrap
 
 

10 comentarios:

  1. Uau! Preciosa! Una pregunta: d'on has tret aquests segells tan xulos? Jo pràcticament no en tinc i vull començar a fer-ne servir, però no en trobo mai cap que em facin el pes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Mafalda, el segell de la partitura el vaig comprar a la fira d'scrap de Sitges. És un paquet on van aquest i un altre de lletra manuscrita. I el segell del missatge, a l'Abacus! son de la casa Timitam i en tenen de diferents. estan molt bé i bé de preu!
      Espero haver-te ajudat. Qualsevol cosa, ja saps on sóc!
      Ptnts i moltes gràcies x la visita i per deixar comentari :-)

      Eliminar
    2. I tant que m'has ajudat! Entre aquí i al facebook em tens contentíssima! T'has comprat ja el pack de Up&Scrap?

      Eliminar
    3. Caram moltes gràcies! Quin gust dóna llegir un comentari com aquest, de que et tinc contentíssima!!! hahaahaha....
      El pack d'Up&Scrap???? et refereixes al de cartolines de colors???.....llavors tu deus ser... l'Eulàlia???

      Eliminar
    4. Ahhhh, ok!!! Fantàstic! ara ja et situo!!! hehehe....Doncs el pack d'Ups, el demanaré aquesta setmana vinent!!! El que encara no he decidit quin!!! Em sembla que el de colors primaris, i a part potser me n'agafo alguns de neutres per unitats....estic indecisa tu!!! hahahaha

      Eliminar
  2. Hola Anna, m'encanta la targeta, un segell preciós aquest de la musica. M' agrada molt la finestreta del mig, es molt complicada de fer? com has fet el marc???

    Gràcies.
    Petonets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ei Mercè!
      Doncs la veritat és que la finestreta, de complicació cap ni una! Senzillament és tallada amd el cutter, tal qual d'una cartolina i amb les puntes arrodonides amb la Corner Chomper! mira que intento explicar sempre com he fet cada targeta eh, però la veritat és que amb aquest marc no hi vaig caure! hehe
      Gràcies com sempre bonica, per la teva visita i sobre tot pel comentari, que em fa molta il.lusió :-)

      Eliminar