lunes, 5 de mayo de 2014

Especial dia de la mare

Molt contenta per que aquesta setmana, la Raquel de Papers Trencats , en la seva segona setmana com a col·laboradora de Sissix, ha fet servir els troquels inclosos en el kit d'inici de la Big shot(el que jo tinc), per fer una targeta moníssima, especial pel dia de la mare. A mi personalment, m'ha anat de perles! A més, ha fet servir una col·lecció de papers que m'encanta, Desde el Corazón, de Collage de Memòries, que precisament em vaig comprar al Handmade festival.
Muy contenta por que esta semana, Raquel de Papers trencats , en su segunda semana como colaboradora de Sissix, ha utilizado los troqueles que van incluidos en el kit de inicio de la Big shot(lo que yo tengo), para hacer una tarjeta monísima, especial para el día de la madre. A mi personalmente, me ha ido de perlas! Además, ha utilizado una colección de papeles que me encanta, Desde el Corazón, de Collage de Memòries, que precisamente me compré en el Handmade festival.

Les meves targetes(ho dic en plural per que n'he fet dues, mare i sogra) no són iguals a la de la Raquel, però força semblants. Si voleu veure la seva, només heu de clicar a l'enllaç al seu blog que us he deixat més amunt de "Papers Trencats".
Mis tarjetas(lo digo en plural por que he hecho dos, madre y suegra) no son iguales a la de Raquel, però sí bastante parecidas. Si quereis ver la suya, solo teneis que ir un poquito más arriba, donde he dejado el enlace a su blog "Papers Trencats".

Aqui en teniu la meva "versió", a veure què us sembla:
Aquí teneis mi "versión", a ver qué os parece:

 
 
 
 
 
 
Com podeu veure, de fet només canvia la part central/principal, que és la del missatge en sí. Us agrada? 
Como podeis ver, de hecho solo cambia la parte central/principal, que es la del mensaje en sí. Os gusta?
 
I per completar el dia de la mare, vaig comprar un parell de capses de fusta, i els hi vaig fer la transferència d'una foto dels néts(els meus fills és clar, hehehe).
Són les primeres que faig. La veritat és que és facilíssim de fer, i el resultat està prou bé, tot i que m'imagino que millorable.
Y para completar el día de la madre, compré un par de cajas de madera y les hice la transferència de una foto de los nietos(mis hijos claro, jejeje).
Son las primeras que hago. La verdad es que es facilísimo de hacer y el resultado està bastante bién, aunque me imagino que se podrá mejorar. 



 
 
 
Espero que us hagi agradat! Moltes gràcies per la visita i pel vostre temps! Ptnts!
Espero que os haya gustado! Muchas gracias por la visita y por vuestro tiempo! Bsts!
 
 
AnnaSG
Full d'Scrap
 
 
 
 

6 comentarios:

  1. Què xulo toooot!!!!!! La Raquel va tenir molt bona idea!!! I el missatge tal com tu lhas posat tambe queda molt be!!! Quins regalassos!!! Un*

    ResponderEliminar
  2. Me encantó!!! abrazo desde Argentina

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Graaacias Maria Elena, me alegro que te guste!!! y gracias también por tu comentario :-)

      Eliminar
  3. Què xula t'ha quedat !! ! M'encanten els dos cors portant la banderola !!! Queden genials !!! I els papers, doncs ja ho saps, són moníssims !!! la transferència queda maquíssima ! Segur que tot el conjunt els hi va agradar moltíssim . Aaah i jo encantada d'haver-te servit d'inspiració ;-)

    Petonets,

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Raquel, i taaaan que em serveixes d'inspiració! aquí en tens la prova! hehehe...a la meva sogra li va agradar molt! A la mare encara no li vaig poder donar xk són de viatge(que aprofitin, ara que poden!).
      Ja tinc ganes de veure el que faràs aquest dimecres per Sissix!(tot i que imagino que aquest cop ja no tindré la sort que facis servir els troquels del kit d'inici, oi? hahaha).
      Doncs res wapa, moltíssimes gràcies per tot: inspiració, suport, comentari...
      Ptnts!!! :-)

      Eliminar