jueves, 9 de abril de 2015

card kit simon says stamp april'15 #1


Boooon dia i feliç dijous!!!

Abans de res, dir-vos que avui no és un dijous qualsevol, per què avui és....l'aniversari de la nostra Maribel! O sigui que des d'aqui....PER MOOOLTS ANYS WAPÍSSIMA!!!! Prepara't les orelles, que en uns dies te les estiro!!! hehehe
Buenos días y felíz jueves!!!
Antes que nada, deciros que hoy no es un jueves cualquiera, porque hoy es....el cumple de nuestra Maribel! O sea que desde aqui....MUCHAS FELICIDADES WAPÍSIMA!!!! Prepara esas orejas, que en unos días tiro de ellas!!! jejeje

 
Dit això i tenint ja clar que avui és dijous... què toca???... Doncs sííií, sessió blog-hop amb el Card Kit de Simon Says Stamp! Aquesta setmana, ens estrenem amb el kit del mes d'Abril(per fi!!!) les "tres mosqueteres"; la Maribel, l'Angie i jo.
Dicho esto y teniendo ya claro que hoy es jueves... qué toca???... Pues síííí, sesión blog-hop con el Card Kit de Simon Says Stamp! Esta semana, nos estrenamos con el kit del mes de Abril(por fin!!!) "las tres mosqueteras" Maribel, Angie y yo.
 
Començo la primera entrada del kit d'abril avisant, que si el kit de març en un principi no m'inspirava gens(a final de mes ja li vaig agafar el gust...massa tard...) el d'aquest mes encara m'inspira menys! O sigui que ja veurem què en sortirà, d'aquí! hehehe
Empiezo la primera entrada del kit de abril avisando, que si el kit de marzo en un principio no me inspirava en absoluto(a final de mes le pillé el gusto...demasiado tarde...) el de este mes me inspira menos aún! O sea que ya veremos qué saldrá de aquí! jejeje 
 
Doncs res, anem per feina? Perquè pogueu veure amb detall, els materials del card kit d'abril, l'Angie us l'ensenya en detall, en aquest vídeo del seu canal de Youtube:
Pues nada, vamos al grano? Para que podais ver en detalle los materiales del card kit de abril, Angie os lo enseña en detalle, en este vídeo de su canal de Youtube:
 

 
 
I aquí la meva primera interpretació, amb una part de Shacker card:
Y aquí mi interpretación, con una parte de Shacker card:




I algunes fotos més, perquè veieu amb més detall...
Y algunes fotos más, para que veais en más detalle...


 
 

 
 
 



 
 
El que he fet servir del kit aquesta vegada, bàsicament han estat els segells i els dos trossets de paper estampats dels globus. Les cartolines del kit, no les he arribat a tocat, ja que el que en un principi només havia de ser una prova de com quedaria, va acabar sent la targeta definitiva.
Lo que he usado del kit en esta ocasión, bàsicament han sido los sellos y dos pedacitos de papel decorado para los globos. Las cartulinas del kit no las he llegado a tocar, ya que lo que en un principio solo tanía que ser una prueba de cómo iba a quedar, acabo siendo la tarjeta definitiva.
 
L'interior de la Shacker(forma de globus rodó) on he estampat i embossat en daurat el sentiment de la targeta, l'he fet jugant amb tintes Distress sobre paper d'aquarel.la i afegint unes gotes d'spray daurat de Heidi Swap. Les dues espelmes, estampades i retallades a mà. Les flames les he fet amb embossing daurat.
No sé si em deixo cap detall...si teniu algun dubte o alguna cosa, deixeu-me un comentari i us contestaré el més aviat possible, ok?
El interior de la Shacker(forma de globo redondo) donde he estampado y embosado en Dorado el sentimiento de la tarjeta, lo he hecho jugando con tintas Distress sobre papel de acuarela y añadiendo unas gotas de spray Dorado de Heidi Swap. Las dos velas, estampadas, recortadas a mano y embossing dorado.
No sé si me dejo algun detalle... si teneis alguna duda o lo que sea, me podeis dejar un comentario y os responderé tan pronto como pueda, ok?
 
 
Ara us convido a passar pels blogs de les meves "compis de batalla"...per què veieu les seves interpretacions, que estàn súper bé!
Y ahora os invito a passar por los blogs de mis "compis de batalla"....para que veais también sus interpretaciones, que están súper bién!

 
 


Per acabar, amb aquesta targeta aprofito per presentar-me al repte de La Pareja Creativa, en el que ens hem d'inspirar en qualsevol aspecte d'aquesta foto. I jo m'he inspirat en l'efecte aquarel.la i en alguns dels colors, per fer el fons de la Shacker.
Para terminar, con esta tarjeta aprobecho para presentarme en el reto de abril de La Pareja creativa, en el que nos tenemos que inspirar en esta foto. Y yo me he inspirado en e efecto acuarela y en algunos de los colores, para hacer el fondo de la Shacker.
 
 


 
Res més per avui! Espero que us hagi agradat.
Moltes gràcies per la visita i pel vostre temps! Si em voleu deixar un comentari em farà molta il·lusió, i si us voleu subscriure al meu blog i rebre per mail totes les entrades que vagi fent, aquí dalt a la dreta ho podeu fer. Ptnts, i fins la propera!

Nada más por hoy! Espero que os haya gustado.
Muchas gracias por la visita y por vuestro tiempo! Si quereis dejarme un comentario me hará mucha ilusión, y si os quereis subscribir a mi blog y recibir por mail todas las entradas que voy haciendo, aquí arriba a la derecha lo podeis hacer. Bsts i hasta la pròxima!

 
AnnaSG

Full d'Scrap

18 comentarios:

  1. Ualaaa, mira que el kit es feillo esta vez ¿eh? no me gusta demasiado... pero has sabido sacarle partidazo :D si es que esa mente trabaja de maneras inimaginables.
    Mucha suerte en el reto guapi, a mí me gustaría participar, a ver si me da tiempo.
    Un besazo.

    ResponderEliminar
  2. OMG! Te ha quedado genial de los geniales! Que envidia me dan esos troqueles jajjaa
    Me gusta mucho muchoo. A mi tampoco me inspira mucho este kit, pero vamos, me voy a tener que poner las pilas que vaya tarjetones estáis haciendo vosotras dos!
    Besos guapiii

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Genial de los geniales? jajajaja...gracias wapi.
      A ver si Abril pasa pronto y el kit de mayo nos inspira más!
      Bsts!***

      Eliminar
  3. Alaaaa...alaaaaaa.....que no te inspira el kit?????
    La madre que la trajo ajjajajajjajaj
    ..pues pedazo de tarjeta chulaaaaaaa
    Me encantaaaaa
    Ayysss....y muchiiiisimas gracias
    Besoteeeee

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La madre que me trajo sí, jajaja...ahí la has dado :P
      Me alegro que te guste, al menos eso hace que hores y hores de darle vueltas al asunto merezcan la pena, jeje...
      A ver si llega ya el de mayo y tenemos la suerte de que nos inspire más, no? ;)
      Bsts wapi!***

      Eliminar
  4. La veritat es que els dos ultims kits.. A mi tp m'inspiren!! Pero li has tornat a treure molt bon partit nena!!!! ;)
    Petons!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aqui està la gràcia del "repte" Aida, que li hagis de treure suc a uns material, t'inspirin o no! jejeje....i mare meva quin fart de suar amb aquests dos últims...
      Me n'alegro que t'hagi agradat la targeta:)
      Ptnts wapi i merci per passar-te***

      Eliminar
  5. Te ha quedado monísima de la muerte, muy divertida, eso que no os inspira el kit, si os llega a inspirar, jajja, un besito

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si nos llega a inspirar , verdad...jajajaa
      Gracias Bibi, eres un solete.
      Bsts!***

      Eliminar
  6. Doncs, Anna, si fas això no estant inspirada, què faràs quan estiguis inspirada?!
    Una targeta preciosa, detallista, alegre,...Com sempre, genial!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies! Doncs suposo que inspirada....sortiran "xispes" de l'emoció! hahahaha
      Me n'alegro que t'hagi agradat la targeta wapi. Merci per passar-te
      Ptnts!***

      Eliminar
  7. Sort que no estaves inspirada!!!
    Fantastic treball, com sempre!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Mercè! quan estigui inspirada, suposo que la diferència és que la feina em resultarà més "fàcil", hehehe...
      Merci per passar-te wapi
      Ptnts!***

      Eliminar
  8. Anda que si te llega a inspirar!! Jeje, es una shaker preciosa, me encantan los globitos!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. jajajaja....más que nada es que si algo inspira, las idees no cuestan tanto de salir! però vamos, las muses tarde o temprano acaban apareciendo, jeje...me alegro que te guste!!!
      Gracias por pasarte y por tu comentario!
      Bsts!***

      Eliminar
  9. Aunque en tu post parece que no estás muy animada con tu tarjeta, creo que has combinado muy bien el dorado con el resto de colores y que es una tarjeta genial para la temática cumpleañera. Me ha encantado vuestra iniciativa de blog-hop con el kit de SSS. He estado suscrita casi dos años y lo he tenido que dejar pero soy muy fan de esos kits. Así que os seguiré la pista para cuando pueda volver a tenerlos. Y muchas gracias por participar en el reto de La Pareja Creativa. ¡Abrazos! isa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No estaba animada con el kit en sí, Isa....aunque para variar le he pillado el gusto a final de mes, jajaja... me alegro que te haya gustado, y ya sabes, si vuelves con el card kit y te aptc...te podemos hacer un hueco en el blog-hop! ;)
      Un placer participar en el reto! Bsts!***

      Eliminar