jueves, 19 de marzo de 2015

card kit simon says stamp march'15 #2

Com cada dijous, l'Angie, la Maribel i jo, us convidem a fer una volta pels nostres blogs per què veieu les nostres versions de targetes, fetes a partir del card kit de Simon Says Stamp.
Aquesta setmana però, tenim una convidada que s'ha apuntat a l'entrada d'aquesta setmana. Ella ésl'Aida, i igual que nosaltres, també ha fet els deures amb el kit!
Abans de res, us deixo aqui el video on podeu veure de quins materials consta el kit d'aquest mes de març:
Como cada jueves, Angie, Maribel y yo, os invitamos a dar una vuelta por nuestros respectivos blogs para que veais nuestras versiones de tarjetas, hechas a partir del card kit de Simon Says Stamp.
Y esta semana, tenemos una invitada que se apunta a la entrada de esta semana. Ella es Aida, i este jueves, también ha hecho deberes con el kit!!!
Antes que nada, os dejo aqui el video donde podeis ver de qué materiales consta el kit de este mes de marzo:



La veritat és que es un kit que, com ja vaig comentar la setmana passada, no em motiva gaire, però misteriosament porto uns dies que no paro de tenir idees per fer tarjetes amb ell O sigui que en aquesta entrada no us ensenyo una sola targeta, si no dues o....potser hauria de dir 4? ( i per què el temps no dóna més de si, que si no....) hehehe...ara veureu el per què.
Aquesta és la primera targeta:
La verdad es que es un kit que, como ya os comenté la semana pasada, no me motivaba demasiado, pero misteriosamente llevo unos días que no paro de tener ideas para hacer tarjetas con él. O sea que en esta entrada no os enseño una sola tarjeta, sino dos o...tal vez debería decir 4? (y por que el tiempo no da más de sí, que si no...) jejeje...ahora vereis el por qué.
Ésta es la primera tarjeta:




És la mar de "Clean & Simple", potser per això m'agrada tan el resultat.
Una altra prespectiva, on podeu veure millor com està feta: he troquelat tres vegades i en paral.lel, el troquel que inclou el kit. L'amplada de la targeta me l'ha donat el mateix troquel. Li he donat volum amb una llàmina de foami. I una tira de paper decorat per sota de cada fila de rodonetes, formant una mica de "degradat".
Es la mar de "Clean & Simple", tal vez por eso me gusta tanto el resultado.
Otra perspectiva, donde podeis ver mejor cómo está hecha: he troquelado tres veces y en paralelo el troquel que incluye el kit. El ancho de la tarjeta me lo ha dado el mismo troquel. Le he dado volumen con una lámina de foami. Y una tira de papel decorado por debajo de cada fila de redonditas, formando un poco de "degradado".



I "sorpresa", un parell de versions més de la mateixa targeta:
Y "sorpresa", un par de versiones más de la misma tarjeta:
 
 
 
La cosa està en que al anar-la fent, se'm van acudir aquestes idees i no sabia per quina decidir-me...total que us les ensenyo totes, per què em digueu quina d'elles us agrada més, hehehe
Per fer-la, casi tots els materials son del kit(menys cartolines blanca i negra).
La cosa está en que mientras la iba haciendo, se me ocurrieron estas ideas y no sabía por cual de ellas decidirme...total que os las enseño todas, para que me digais cuál de ellas os gusta más, jejeje
Para hacerla, casi todos los materiales son del kit(menos cartulinas blanca y negra).
 
I anem a per la segona targeta....
Abans de res, dir-vos que el disseny d'aquesta, no és meu. Si seguiu els videos de la Kristina Werner, aquesta targeta us sonarà i molt, per què és l'scraplift (còpia total o parcial) d'un dels seus últims videos. El podeu veure clicant aqui. Va ser veure'l i havia de provar de fer aquesta targeta sí o sí. Total que vaig tenir la sort que amb els segells del card kit d'aquest mes era perfectament compatible per fer-la i....voilà!
Y vamos a por la segunda tarjeta...
antes de nada, deciros que el diseño de ésta no es mío. Si sois seguidoras de los videos de Kristina Werner, esta tarjeta os sanará y mucho, por que es un scraplift (copia total o parcial) de uno de sus últimos videos. Lo podeis ver haciendo clic aquí. Fué verla y tenía que probar de hacer esta tarjeta, sí o sí. Total que tuve suerte que con los sellos del card kit de este mes era perfectamente compatible para hacerla y...voilà!
 
 
Una altra foto...
Otra foto...
 
 
I altra vegada, casi tot el material forma part del kit! Els dos segells de sentiments(son segells independents), més la cartolina gris de base... menys les tintes, que són de "collita pròpia"(groga de Simon's, rosa i teal de Memento), i el retolador de gel de color blanc.
La veritat és que ho vaig passar genial fent aquesta targeta en concret, i ja estic pensant en repetir la mateixa tècnica amb una altra! hehehe...
Y otra vez, casi todo el material forma parte del kit! Los dos sellos de sentimientos (son sellos independientes), más la cartulina gris de base...menos las tintas, que son de "cosecha propia" (amarilla de Simon's, rosa y teal de Memento), y el rotulador de gel blanco.
La verdad es que lo pasé genial haciendo esta tarjeta en concreto y ya estoy pensando en repetir la misma técnica con otra! jejeje
 
I ara us convido com sempre, a "fer una volta", visitant els blogs de les meves compis per veure també les seves interpretacions amb aquest kit, que són súper xules!
Ahora os invito como siempre, al "paseo" de los jueves, visitando los blogs de mis compis  para ver también sus interpretaciones con este kit, que son súper chulas!

Maribel, de un mundo de mariposas
Angie de Scrappy Corner
Aida de Fimiki blog
 
 
 
Doncs res més per avui! Espero que us hagin agradat les targetes :)Moltes gràcies per la visita i pel vostre temps! Si em voleu deixar un comentari em farà molta il·lusió, i si us voleu subscriure al meu blog i rebre per mail totes les entrades que vagi fent, aquí dalt a la dreta ho podeu fer.
Ptnts, i fins la propera!
Pués nada más por hoy! Espero que os hayan gustado las tarjetas :)
Muchas gracias por la visita y por vuestro tiempo! Si quereis dejarme un comentario me hará mucha ilusión, y si os quereis subscribir a mi blog y recibir por mail todas las entradas que voy haciendo, aquí arriba a la derecha lo podeis hacer.
Bsts i hasta la pròxima!

 
AnnaSG

Full d'Scrap




12 comentarios:

  1. Menos mal que el kit de este mes no te inspiraba ajajjajajaj
    Me encantan las dos!! ... para mi gusto la tercera version de la primera....
    y la segunda tarjeta me chifla!! hay que ver como cambia la cosa usando los paples o no....
    a este paso la semana que viene dos mas jajajaja
    besos!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ya te digo Maribel, menos mal que este kit no me inspiraba eh! jajajaja
      Y la semana que viene, si el tiempo y el cuerpo me lo permiten, dos tarjetas a más, fijo que caen! jejeje... Me alegro de que te gusten las de esta semana y decirte que coincidimos con la tercera versión de la primera ;) Cierto lo que dices de que cambia la cosa usando papeles o no!...
      Bsts grandotes mosquetera!***

      Eliminar
  2. Anna, me gustan todas y cada una!
    El scraplift me ha enamorao y de las tres primeras me quedo con la tercera versión, igual que Maribel, pero vamos, monísimas todas!
    PD: Devuélveme la inspiración!! jajaja

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ...Angie, te devolvería encantada la inspiración si te la huviera quitado! pero va a ser que me declaro inocente! :P jajajaja...no sé de qué te quejas, si a ti de inspiración no te falta mi niña! Menuda una! jajaja
      Me alegro que te gusten todas y cada una de las tarjetas, y como le he dicho tb a Maribel, coincidimos en la tercera versión de la primera tarjeta.
      Bsts grandotes mosquetera!***

      Eliminar
  3. Wooow! Que chuli annita!! Me quedo con la primera versión de la primera, es muy clean y con la decoración justa queda muy bien!!

    Y la segunda tarjeta me encanta primavera tota!! Que ganad de buen tiempito :)

    Un besico wapi!! Gracias por acogerme ^^

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Genial tenerte esta semana entre nosotras, Diki! A ver si te contajiamos un poco y te animas a ser "participante fija"! Me alegro que te gusten mis tarjetas!
      Bsts grandotes wapi!***

      Eliminar
  4. Jolineeees, si no tienes tiempoooo, ¿de dónde has sacado para 4 tarjetas? Jajajaja, qué barbaridad niña.
    De las 3 versiones de una misma, la que más me gusta es la primera, aunque no estoy segura de por qué :p y son muy clean and simple.
    Y la última es preciosa, K Werner y J McGuire son unas genias. Hacen parecer todo fácil :p
    Un besazo guapa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tiempo? pués poco secreto hay...no viendo la camita hasta las 4am pasadas y levantándome a las 8am como siempre....jajajaja, ya ves!
      Bsts wapi, y gracias como siempre, x pasarte!!!***

      Eliminar
  5. Respuestas
    1. Graaaacias Macavife Vife!!!
      Gracias x tu visita y sb todo por tu comentario! :)
      Bsts!***

      Eliminar
  6. Bonica!!! Suertuda que estàs a Sitges... grrrr... jajajaja En fi, no vulguis veure la meva cistella al Handmade festival,eh?? Me pienso gastar tol sueldo...:p
    Doncs he de dir que a mi aquest kit tampoc no em motiva gaire... L'he vist i he pensat "i amb això que fas?" però veient el resultat he de dir... que li has tret molt bon partit!!! De les 3... a mi m'agrada més la primera, no sé... la trobo més cuca!! Y l'altre model tb!!

    Un petonas!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A Sitges, i tres dies seguits nena! jajajaja...un finde genial de veritat! No sé si això és bogeria, però si és així...visca la bogeria!!!
      Si noia, per ser que aquest kit no em motivava...sorpresa estic de mi mateixa de totes les idees que m'ha aportat!!! hahahaha,,,i les que em quedaran en el tinter per falta de temps que ja se m'ajuntarà amb el kit d'Abril!!! hihihi
      Apali, bones vacances wapi, i a gaudir d'uns dies amb el teu manyicu! ;-)
      Ptnts del grossos reina!!!***

      Eliminar