martes, 7 de octubre de 2014

LLIBRETA "mercè"



Booon dia!!!
Dies sense cap entrada al blog.... ja ho trobava a faltar!!! I és que se m'acumula la feina amb una facilitat....increïble!!!
I avui us vull ensenyar ....una llibreta! Últimament m'estic superant eh... us estic demostrant que sé fer altres coses a part de targetes!!! hehehe....
Bé, anem per feina:
A principis de setembre, vaig assistir  a un dels tallers que va fer la Raquel Reyes de PAPERS TRENCATSGRAPPA en motiu de l'innauguració de sala de tallers més amplia.
En aquest taller, hi vam fer una llibreteta de notes la mar de bonica, amb enquadernació estil japonesa. Perquè pogueu saber de què parlo, aqui teniu la que vaig fer jo en aquest taller:
Booon díaaa!!!
Días sin ninguna entrada en el blog....ya lo estaba echando de menos!!! Y es que se me acumula el trabajo con una facilidad...increíble!!!
Y hoy os quiero enseñar...una libreta! Últimamente me estoy superando eh...os estoy demostrando que sé hacer otras cosas a parte de tarjetas!!! jejeje...
Bueno, voy al grano:
A principios de Septiembre, asistí a uno de los talleres que impartió Raquel Reyes de PAPERS TRENCATS en GRAPPA, en motivo de la innauguración de sala de talleres más amplia.
En este taller, hicimos una libreta de notas la mar de chula, con encuadernación estilo japonesa. Para que sepais de què os hablo, aqui teneis la libreta que hice yo en este taller


 
I doncs dies enrere va ser el Sant de la meva amiga Mercè, i vaig voler tenir un detall amb ella. O sigui que vaig decidir fer-li una llibreteta d'aquest estil.... I així va quedar:
Pués hace unos días fué el Santo de mi amiga Mercè, y quise tener un detalle con ella. O sea que decidí hacerle una libretita de este estilo.... Y así quedó:
 
 





 
 

I com normalment faig, us explico una miqueta:
La idea de la llibreta és la mateixa, només que en aquest cas és personalitzada i feta amb altres elements és clar. Al posar-li el nom, he aprofitat per donar més protagonisme a la tela de sac, i la veritat és que m'ha agradat el resultat.
Les lletres que conformen el nom de Mercè, són troquelades amb la Big shot, i per donar "el toc" els hi vaig posar una capa de Glossy Accents per sobre... oi que queda bé?
Els hexàgons de fons, i potser també la branqueta de fulles que surt pel darrere del cartell ... culpable la Raquel, i és que tot s'enganxa!!!....hehehe....papallona com no, amb lo boniques que són i com m'hi agrada... i quatre brillantets, que dónen el toc final!
Aps, i l'enquadernació! la vaig fer amb cordó normal i corrent de cotó, senzillament perquè no tinc bakers twain!!! I si us he de ser sincera, casi que m'agrada més així! :-)
Y como normalmente hago, os cuento un poco:
La idea de la libreta es la misma, sólo que en este caso está personalizada y hecha con otros elementos, claro. Al ponerle el nombre, he aprobechado para darle más protagonismo a la tela de saco, y la verdad es que me ha gustado el resultado.
Las letras que conforman el nombre de Mercè, son troqueladas con la Big Shot, y para darles "el toque" les puse una capa de Glossy Accents por encima...¿verdad que queda bién?
Los hexágonos de fondo y tal vez también la ramita de hojas que sale por detrás del cartel... culpable Raquel, y es que todo se pega!!!... jejeje... mariposa cómo no, con lo cuquis que son i cómo me gusta...y cuatro brillantitos, que le dan el toque final!
Aps, y la encuadernación! la hice con cordón normal y corriente de algodón, simplemente porque no tengo bakers twine!!! Y si os tengo que ser sincera, casi que me gusta más así! :-)

Et voilà! Espero que us hagi agradat.
Moltes gràcies per la visita i pel vostre temps! Si em voleu deixar un comentari em farà molta il·lusió, i si us voleu subscriure al meu blog i rebre per mail totes les entrades que vagi fent, aquí dalt a la dreta ho podeu fer. Ptnts, i fins la propera!
Et voilà! Espero que os haya gustado.
Muchas gracias por la visita y por vuestro tiempo! Si quereis dejarme un comentario me hará mucha ilusión, y si os quereis subscribir a mi blog y recibir por mail todas las entradas que voy haciendo, aquí arriba a la derecha lo podeis hacer. Bsts i hasta la pròxima!
 
 

  
 
AnnaSG
Full d'Scrap
 
 




 


 

16 comentarios:

  1. ois!! me ha gustado muxo muxo muxo!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. jejeje...me alegro muxo muxo muxo!!!
      Graaacias x pasarte y x el comentario!
      Bsts wapa!

      Eliminar
  2. Molt xula!!! I molt papers trencats!! Jejeje

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies!...hahahahaha....si nena, tota la raó!!! i és que tot s'enganxa, oi!!??
      Ptnts wapi, i gracias x passar i pel comentari! :-)

      Eliminar
  3. Me esperaba la típica libreta pero esta me ha parecido super original! Son preciosas. Aunque me gusta más la de mercè! XD

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Patricia! ya ves lo original que queda y fácil de hacer, la verdad!
      Muchas gracias x la visita y sobre todo x tu comentario! :-)
      Bsts!!!

      Eliminar
  4. Molt xules Anna, m'encanta el tipus d'encuadernació. T'han quedat molt originals i divertides.
    Enhorabona!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moooltes gràcies Mercè!
      I gràcies tb per la visita i pel teu comentari!
      Ptnts wapa! :-)

      Eliminar
  5. Una pasada! m'encanten els hexàgons i l'encuadernació i,i,i tot! és xulísima!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mooooltes gràcies Aurora!!! a mi tb m'encanten els hexàgons i aquesta enquadernació ja veus, la mar de fàcil i ben econòmica!!!hehehe
      Gràcies x la visita i pel teu comentari wapa!
      Ptnts dels grossos!!! :-)

      Eliminar
  6. Eiii com m'agradaaa !!! Per tots els elements, i per veure que has fet la teva pròpia interpretació amb una mica dels meus elements preferits, que veig s'estan convertint en els teus jajaja. M'encanta com queda així personalitzada amb el nom i els tons que has escollit.

    Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si noia, la veritat és que aquests elements que tan t'agraden, tb s'estan convertint en els meus preferits, ja veus!!! Me n'alegro que t'agradi la meva interpretació Raquel! la veritat és que tinc una bona mestra! ;-)
      Ptnts i gràcies!! :-)

      Eliminar
  7. Merce estará encantadísima con esa libreta, qué regalazo :D a ver cuándo te pones para mí eh, jajajaja. Te ha quedado divina chiquilla.
    Sigue demostrando que sabes hacer otras cosas que no sean tarjetas y ATC, jajajaja.
    Un besazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Rocío! si es que la verdad me estoy superando eh....que estoy demostrando saber hacer algo más que tarjetas y atc's!!! :-P
      Gracias y bsts wapa!

      Eliminar
  8. jijij yo también estuve en ese taller, y la verdad que Raquel es una estupenda profe :) Annita te ha quedado muy bien, me encanta los toques de color que les das a tus proyectos!

    Un besin!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aaaaix, y qué sería la vida sin unos toques de color!!! jejeje...me alegra que te guste!
      Graaaacias x pasarte, y por "dejar rastro"! ;-)
      Bsts grandotes!

      Eliminar