viernes, 13 de junio de 2014

Targeta "HB2U"

Vinga va, una altra targeta de felicitació d'aniversari!
Aquesta, com la de l'entrada anterior, és del grup que ens enviem targetes fetes per nosaltres quan correspon. I aquest cop, se n'ha anat a l'altra punta de la Península: a Galicia!
I ara que ja m'han confirmat que la seva destinatària ja l'ha rebuda, us la puc ensenyar.
Venga va, otra tarjeta de felicitación de cumpleaños!
Esta, al igual que la de la entrada anterior, es del grupo que nos mandamos tarjetas hechas por nosotras mismas, cuando corresponde. Y esta vez, se ha ido a la otra punta de la Península: a Galícia!
Y ahora que ya me han comfirmado que su destinatària ya la ha recibido, os la puedo enseñar.

Et voilà!








 
 
L'estil d'aquesta targeta és bastant similar al de la que vaig fer uns dies abans per participar a 3flowers reto 36 de tarjetas... aquí teniu l'entrada per si la voleu veure... amb la diferècia que he fet servir una altra stencil, uns altres troquels d'etiquetes...aquí he fet servir troquels d'ABC's mentre que a l'altra el missatge era amb un segell...a part, aquí he volgut fer que la targeta en sí sigui com un regal, i és per això que li vaig fer aquest lligat amb un cordonet.
El missatge "HB2U", per qui no hi hagi caigut, vol dir Happy Birthday to you en anglès... em va fer gràcia en veure-ho en un vídeo de la Kristin Werner (m'encaaanten els vídeos de targetes que fa aquesta noia), i per la mida de l'etiqueta, ho vaig trobar ideal. I a l'altra etiqueta, com podeu suposar, és el nom de la noia que feia anys!
El estilo de esta tarjeta es bastante similar al de la que hice unos días antes para participar en 3flowers reto 36 tarjetas...aquí teneis la entrada por si la quereis ver...con la diferencia que he usado otra stencil, unos troqueles de etiquetas diferentes...aquí el mensaje està escrito usando troquel de ABCs mientras que en la otra era con un sello...a parte, aquí he querido hacer que la tarjeta en sí sea como un regalo, y por eso el cordón atado de esta manera.
El mensaje "HB2U", para quién no haya caído, significa Happy birthday to you en inglés...me hizo mucha gracia cuando lo ví en un vídeo de Kristin Werner (me encaaantan los vídeos de tarjetas que hace esta chica), y dada la medida de la etiqueta, lo ví ideal. Y en la otra etiqueta, como podeis suponer, es el nombre de la chica que cumplía años!
 
Doncs res, aquesta és la targeta! Espero que us hagi agradat -si no és així no passa res, hehehe... Moltes gràcies per la visita i pel vostre temps! Si em voleu deixar un comentari em farà molta il·lusió, i si us voleu subscriure al meu blog i rebre per mail totes les entrades que vagi fent, aquí dalt a la dreta ho podeu fer. Ptnts, i fins la propera!
Pués nada, esta es la tarjeta! Espero que os haya gustado -si no es así no pasa nada, jejeje...Muchas gracias por la visita y por vuestro tiempo! Si quereis dejarme un comentario me hará mucha ilusión, y si os quereis subscribir a mi blog y recibir por mail todas las entradas que voy haciendo, aquí arriba a la derecha lo podeis hacer. Bsts i hasta la pròxima!

 
 
AnnaSG
Full d'Scrap
 

 
 


 

16 comentarios:

  1. Me encanta, te ha quedado preciosa, y el stencil que has usado queda precioso cuando se combinan varios colores de tinta. Me costó un poco descifrar lo del Happy Birthday, jajajaja, estoy un poco adormilada, pero en cuanto vi el to you salió solo. Seguro que a Patri le ha encantado.
    Un beso guapa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Rocío! Me alegra que te guste, y contenta de verte x aquí!
      Se nota que estàs de exámenes por lo desaparecida que estàs! jejeje...pués sí, he hablado con Patri y sí que le ha gustado! :-)
      Bsts wapa!

      Eliminar
  2. Anna es preciosa, suerte q nos has explicado lo de las iniciales, yo no tenia ni idea jejej
    Besos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajaja...gràcies Mercè! ho dius en serio o és una ironia, això de que sort que ho he explicat????
      Gràcies x passar x aquí i sb tot pel teu comentari! :-)
      (no li diguis a ningú, però la propera serà x a tu! ssssht)
      Ptnts!!!

      Eliminar
  3. No sé si és pq és diumenge però... menys mal que has explicat què vol dir "HB2U" pq... ni flowers!! jajaja I estava pensant "q voldrà dir?" i quan ho he llegit he pensat.. "mare meva... si era evident!!!" xDD

    M'agrada molt!!!!!!!

    Ptons!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hahahaha...que bo Aida, oi que a vegades les coses més "evidents" ens fan ballar el cap? Doncs sip, sort que ho he explicat, xk tothom diu el mateix! Me n'alegro que t'agradi wapissima!
      Ptnts i mil gràcies x la visita i pel comentari! :-)

      Eliminar
  4. M'agrada molt aquesta combinació de colors.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Raquel! i per la visita, pel comentari... :-)
      Ptnts!

      Eliminar
  5. Tens molt bon gust i molta idea Anna! M'encanta la targeta! Per cert, aquest grup és un grup tancat? M'agrada la idea d'enviar i rebre felicitacions tant boniques...Si no és tancat i no sou moltes, que hi podria entrar? Per cert, que els comentaris als blogs són de "boomerang" per si no ho sabies! ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Nausica! Me n'alegro molt que t'agradi la targeta! Aquest grup és tancat, sí! però puc demanar que t'hi demanar que t'hi deixin entrar ;-) No entenc això que em dius dels comentaris als blogs!
      Ptnts i gràcies per la visita i pel teu comentari!!! :-)

      Eliminar
  6. Hahaha, res volia dir que els comentaris són d'anada i tornada com fan els boomeraaaangs!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ahhh ok! hahahaha...home, només són d'anada i tornada si et subscrius als comentaris del missatge en qüestió, no?

      Eliminar
    2. Noooo, vull dir que a tothom li agrada que li comentin els treballs i que tu encara no has entrat al meu blog!!! Hahahahahaa

      Eliminar
    3. Tranqui noia, que encara no m'havies donat ni temps!!! hahaha...apali, ja he fet els deures! :-P Per cert...no hi tens opció a poder-se subscriure, oi? no ho he vist enlloc...
      Ptnts wapi!

      Eliminar
  7. Me encanta!! Que combinación de colores tan bonita!!! Estás hecha un artista eh!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Me alegra que te guste! uix, artista...no tanto no tanto....ta solo intento de! jajajaja....que artista ya son palabras mayores!
      Gracias wapi!

      Eliminar